bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Astra GTC с награда за дизайн

Агресивното излъчване спечели "червена точка" за модела на Opel.
 

Opel Astra GTC получи престижната награда за дизайн “red dot” в тазгодишната категория за продуктов дизайн. Компактното Coupe излезе на пазара съвсем скоро, като веднага след това получи високи оценки за спортното си излъчване, иновативните технологии и красивия външен вид.

Това не остана незабелязано и от журито на конкурса за наградата red dot,съставено от 30 членове. Те похвалиха Astra GTC за “забележителния й спортен дизайн”. Членовете на журито също така отбелязаха, че “панорамният преден прозорец, който се простира назад чак до средата на покрива без наличието на напречна греда, гарантира на всички пътници максимално удоволствие от движението”.

“Ние сме много горди с тази награда. Тя е поредното доказателство, че дизайнерската философия на Opel на„среща на скулптурния артистизъм с немската прецизност” има огромен потенциал. Също така е очевидно, че и клиентите и индустриалните специалисти високо ценят начина, по който тя помага за комуникиране на стойностите на марката,“ заяви Марк Адамс, вицепрезидент на Opel/Vauxhall отговорен за дизайна.


Edit your submission

Topics: , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход