bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Петзвездно обслужване от Lexus

Компанията лансира набор от продукти за намаляване на разходите при покупка на автомобил.
 

От 1 юли българският клон на Lexus ще предлага на клиентите си нов сервизен пакет. Той се състои от шест услуги, имащи за цел да гарантират пълно спокойствие и да спестят време и разходи на клиентите на марката.

Дали става въпрос за сервизно обслужване от врата до врата с осигуряване на безплатен заместващ автомобил, безплатна пътна помощ или безплатен сервиз на хибридните автомобили на марката, Lexus Five Star Services предлага решение.

В пакета влиза и комплексната гаранция, която обхваща 5 години или 160 000 км. Lexus включва в нея дори елементите на окачването, както и перфорационна корозия от 12 години.

Към всичко това върви лизингова програма с безпрецедентни за българския пазар условия – 3% фиксирана лихва за целия срок до 5 години, авансова вноска от 10% и висока остатъчна стойност. Разходите по Авто Каско могат да бъдат занижени, благодарение на продукта Lexus Insurance Service, който гарантира 3.6% тарифно число за първата година и 4.2% за останалите.


Edit your submission

Topics: , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход