bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

MINI залага на спорта в Москва

Компанията ще представи последните си спортни модели на изложение в руската столица.
 

През тази година на международното автомобилно изложение в Москва, щандът на MINI ще бъде посветен на моторния спорт. Посетителите ще могат да видят всички последни модели на компанията с емблемата на John Cooper Works, както и на разработеното специално за руския пазар MINI Countryman Dakar.

С този модел марката ще отпразнува победата на MINI ALL4 Racing в легендарното рали Дакар в началото на годината. Част от отбора X-raid Team бе и руският пилот Леонид Новицки, който заедно с германския си навигатор Анди Шулц се класира на четвърто място в крайното класиране.

Световен дебют в Москва ще направи MINI John Cooper Works GP Concept, който дава доста ясна идея за това как ще изглежда съответния сериен модел. MINI John Cooper Works GP е оборудван с технологии, вдъхновени отново от спорта и е преминал през серия от тестове на легендарната северна дъга на пистата “Нюрбургринг”. Очаква се производственият вариант да се появи на пазара още през тази година.

Moscow International Automobile Salon 2012 се смята за най-важното автомобилно изложение за годината в Източна Европа. Специализираното изложение, което се провежда веднъж на две години и през 2010 г. привлече повече от 1 милион посетители, ще се проведе в изложбения комплекс Crocus Expo, разположен в северозападната част на руската столица.


Edit your submission

Topics: , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход