bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Citroen показа DS3 Cabrio

Французите твърдят, че това е най-просторният кабриолет в сегмента.
 

Citroen реши да не крие повече кабрио версията на DS3, и я показа седмици преди официалния й дебют в Париж. Автомобилът ще се предлага с три дизайна на мекия покрив – син, черен и в декоративен стил, наречен DS Monogrammed. От компанията твърдят, че това е единствената кола в сегмента, която може да побере петима пътници и същевременно има багажник с обем 245 литра.

Размерите на интериора са идентични с тези на нормалната хечбек версия, което важи и за задната седалка, деляща се в съотношение 60/40. Кабриолетът е само с 25 кг по-тежък от хечбека, а на гюрука са му необходими 16 секунди, за да се сгъне или разгъне напълно. Още по-приятен е фактът, че операцията може да се случи при скорост до 120 км/ч, което е непосилно за повечето кабриолети. Собствениците могат да избират и между три режима на отваряне – средно, хоризонтално и пълно.

Citroen DS3 Cabrio ще излезе на пазара в началото на 2013 и ще се произвежда в завода на компанията в Поаси.


Edit your submission

Topics: , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход