bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Новият Golf се появи в Берлин

Седмото прераждане на легендарния хечбек е вече факт.
 

Volkswagen представи седмото поколение на хитовия си хечбек Golf по време на специално събитие в Новата национална галерия в Берлин, Германия. Колата ще бъде представена пред широка аудитория на изложението в Париж, което отваря врати след броени дни.

Германците са запазили консервативното излъчване на историческия модел, дизайнът му изпъква с еволюирали строги строги черти и напрегнато изражение. Размерите са нараснали с 56 мм в дължина и 13 мм в широчина в сравнение с актуалния Golf 6. Междуосието също е увеличено (със 17 мм), което гарантира повече място за краката на седящите отзад, по-добро пътно поведение, както и по-голям багажник. Намалена е единствено височината на колата, и то с 28 мм.

За разлика от външния вид, интериорът е значително подобрен. Централната конзола е наклонена повече от всякога към най-важния човек вътре – шофьора, а воланът е скосен в долната си част. Всичко е гарнирано с лъскави и метални акценти, които зависят от трите нива на оборудване. В стандартен вид Golf 7 пристига с климатик, лъскави покрития, електрически стъкла, централно заключване, делима задна седалка и 15-инчови колела.

Напредъкът в технологично отношение е осезаем. Седмият Golf ще се предлага с най-различни системи за активна и пасивна безопасност, които ще спират колата автоматично при опасност от сблъсък, ще затягат коланите, когато усетят неприятности, ще поддържат скоростта, адаптирайки се към пътните условия, дори ще долавят умората ви зад волана.

При излизането си на пазара, новата гордост на Волфсбург ще се предлага с два бензинови и два дизелови агрегата: 1.2 TSI 85 к.с., 1.4 TSI 140 к.с., 1.6 TDI 105 к.с. и 2.0 TDI 150 к.с. Двата бензинови двигателя реализират среден разход от 4.9 л/100 км, благодарение на системата за деактивиране на част от цилиндрите, с който е оборудван по-мощният. Най-икономичен за момента си остава по-компактният дизел, с който можете да изминете 100 км пробег, жертвайки едва 3.8 литра дизел.

Цените в Германия започват от 16 975 евро.


Edit your submission

Topics: , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход