bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Clio спечели наградата „Златен волан“

Колата е била оценена по достойноство от немски журналисти, пилоти и читатели.
 

Новото Renault Clio спечели титлата „Златен волан“, съобщиха от централата на компанията. Моделът се състезава в клас „Малки автомобили“, а наградата му бе присъдена от германските издание BILD am SONNTAG и AutoBild. Оценяването на ежегодните награди „Златен волан“ се извършва от експретно жури, състоящо се от автори в списанията, известни пилоти и знаменитости, както и от 73 млн. читатели.

Сега, в своята 37-ма година, наградите 2012 Gold Steering Wheel привлякоха 44 участници, разделени в шест категории. В MPV и купе/кабриолет класовете, победителите бяха определени пряко от читателите. В четирите други категории, окончателното гласуване бе предхождано от изтощителен тест драйв на всеки от петимата финалисти от група хора, който се състоя на тестовия полигон Балоко в Италия.

Списъкът с известни пилоти включваше Матиас Екстрьом, Ханс-Йоахим Щук, Валтер Рьол, Кристина Шурер и Ванина Икс, към които се присъединиха главните редактори на европейските издания на AutoBILD, както и известни личности от света на спорта и шоу бизнеса, като Франц Бекенбауер и Борис Бекер.


Edit your submission

Topics: , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход