bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Комби за пътуване

BMW Серия 3 Touring e като Робокоп, който може да полива цветя.
 

През 90-те години в България комбитата се смятаха за нещо почти срамно. Гордо носещи руски и източногермански емблеми, те бяха запълнени до последния сантиметър с покъщнина, касетки със зеленчуци и чували с неизвестна субстанция. Когато западните автомобили започнаха да се появяват по улиците, всяко дете се озадачаваше при вида на BMW E30 комби. Някои от тези деца дори не предполагаха, че „хубавите коли“ се предлагат и като комби.

Лошото отношение към сегмента продължава да съществува в България, където да караш джип понякога е смисъл на живота.

Touring означава да пътуваш. И какво по-хубаво от това да го правиш заедно с всичко необходимо? Без притеснения, без неудобства, най-вече без компромиси. Точно това е философията на BMW Серия 3 Touring. Купувайки този автомобил, сякаш избирате най-хубавата екстра от допълнителното оборудване на F30 – практичност. Освен  повече пространство и по-удобен за товарене багажник, Touring държи и друг коз – то е идентично със седана, като поддръжка, имидж и усещане.

От това произхождат и всички плюсове. Масивната задна част е разработена от нулата, а капакът й открива товарно пространство от 495 литра, в което спокойно може да се намърда някоя пералня. Двигателната гама е запазена непроменена. Имайте предвид само, че с върховия за момента вариант 330d бурканите в багажника могат да зазвънят повече от необходимото. Трилитровият двигател с два турбокомпресора има сили за произвеждането на 258 к.с. и 500 Нм максимален въртящ момент, които отнасят комбито до 100 км/ч за 5.6 секунди. И това при среден разход на гориво 5.1 л/100 км. Кой каза джипове?

Тестът ни на BMW 328i Седан можете да прочетете тук.


Edit your submission

Topics: , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход