bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Лукойл представи горива с почистваща добавка

Според компанията, Ecto Plus 95 бензинът увеличава мощността до 7.5%.
 

Лукойл представи пред журналисти иновационни горива от ново поколение с марката Ecto. От информацията става ясно, че бензините Ecto Plus 95 и Еcto Sport 98 са съдържат пакет горивни присадки, който увеличава мощността на двигателя, удължава живота му, снижава разхода на гориво и вредните емисии въглероден двуокис. От Лукойл твърдят, че горивата от семейството Ecto намаляват механичното триене в зоната на цилиндрите, осигуряват повече еластичност, увеличават мощността при различните режими на работа на двигателя и увеличават пробега.

Всичко това се случва благодарение на добавените специални миещи добавки в бензина. Те намаляват образуването на нагари и утайки в двигателя и горивната систам на автомобила, като същевременно защитават двигателя от корозия. За да се постигне пълният ефект от работата им, учените препоръчват по-продължително използване на горивата, за да са напълно ефективни. От Лукойл не пропускат да споменат, че при по-стари автомобили, които минават на Ecto горива, е възможно да се запуши бензиновия филтър, заради изчистените утайки от резервоара.

Използването на Ecto Plus 95 увеличава изходната мощност на двигателя при всички предавки до 7,5%, и понижава разхода на гориво до 5%. Ecto Sport 98 е премиум бензин с пакет присадки от последно поколение, който съдържа високоефективен модификатор, който снижава механичното триене в зоната на цилиндрите. Придава увеличена мощност на двигателя до 9,5% при нормален разход на гориво и намалява разхода до 6,5%.

Лукойл предлага и Еcto Diesel, който притежава подобрени екологически, експлоатационни и почистващи характеристики.Edit your submission

Topics: , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход