bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Renault Captur с дебют Женева

Градският кросоувър е базиран на Clio и ползва неговите двигатели
 

Renault публикува първите снимки на градския си кросоувър Captur. Това се случва само дни, след като Peugeot представи своя 2008, който ще се бори в същия пазарен сегмент. Подобно на своя пряк конкурент, Captur е базиран на популярния хечбек на компанията производител – в случая Clio. Дизайнът му е плавен и балансиран, а дължината от 4.12 метра „излъчва усещане за просторен интериор“.

Французите обещават усещане в кабината, сравнимо с това на минивановете. В подкрепа на това Renault Captur предлага модуларен интериор, който може да бъде адаптиран към конкретните нужди на собственика. В сравнение с Clio, позицията на седене при Captur е по-висока, багажникът е по-голям, а нишите в интериора са безброй, типично по френски. Към всичко това производителите са добавили и широк набор от персонализации.

Двигателната гама ще бъде идентична с тази на Clio, което важи и за оборудването. Все пак ще има щрихи, които подсещат за по-високото окачване: серийното оборудване включва асистент за потегляне под наклон, задни сензори за паркиране и хендс-фри.

Renault Captur ще се произвежда в завода на Renault във Валядолид, Испания. Автомобилът ще бъде представен на автомобилното изложение в Женева през март.


Edit your submission

Topics: , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход