bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Audi изпревари BMW през януари

Компанията от Инголщад е продала 111 750 автомобила през първия месец на 2013
 

Audi започва годината добре, реализирайки най-високи продажби в премиум сегмента през януари, пише Bloomberg. С ръста си от 39% в Китай, който е и най-важният пазар за Audi, компанията е изпреварила BMW и вече заема първото място в класацията. В международен план германците са пласирали 111 750 автомобила, отчитайки 16% ръст спрямо същия период на 2012. За първия месец на годината BMW са напреднали с 12% до 107 276 реализирани продажби.

От централата на Audi отдават успеха си на дългата база на своето A4, което се радва на голям интерес в Китай.

От 2005 лидер в сегмента на луксозните автомобили е BMW, като в началото на годината от Мюнхен се зарекоха, че ще постигнат трети пореден рекорд през 2013.

„Audi може да заеме лидерското място за месец или два тази година, благодарение на стабилните си позиции в Китай, но за целия период продължавам да очаквам, че BMW ще е на върха,“ заявява пазарният анализатор Кристиан Лудвиг пред Bloomberg. „Основният коз на BMW е премиерата на Серия 3 GT и Серия 4, които са позиционирани в едни от най-масовите сегменти,“ допълва Лудвиг.


Edit your submission

Topics: , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход