bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Bertone сътвори комби от Aston Martin

Уникалният екземпляр отбелязва 60 години сътрудничество на двете компании
 

Италианските дизайн специалисти от Bertone показаха уникално комби, базирано на Aston Martin Rapide. Машината е от т.нар. клас Shooting Brake, характеризиращ се със спортни черти, изключително нисък покрив и пета хечбек врата.

За постигането на динамичния външен вид дизайнерите са наклонили напред задните C-колони, които дават илюзията, че колата се движи, дори когато е спряла. Задницата допълнително е усъвършенствана с мускулести калници и огромни LED стопове.

Bertone наричат проекта Jet 2+2 и с него искат да отбележат 60-ата годишнина от сътрудничеството си с Aston Martin. Автомобилът е продължение на концепта Jet 2, който бе представен през 2004 като комби версия на Vanquish.

Освен модифицираното купе, Jet 2+2 не се различава по нищо от обикновения Rapide, като дори външните размери са запазени непроменени. Двигателят е 6.0 V12 с 477 к.с.


Edit your submission

Topics: , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход