bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

BMW България подписа договор с БОК

Съвместната дейност ще включва услуги, свързани с мобилността
 

BMW Group България сключи споразумение за сътрудничество с Българския олимпийски комитет. Договорът бе подписан в сряда от председателя на БОК Стефка Костадинова и управителя на BMW Group България Александър Миланов. Съвместната дейност ще включва услуги свързани с мобилността на БОК, маркетингова и промоционална дейност.

„BMW Group e най-успешният производител на премиум автомобили с глобална реализация и производствена мрежа. Вече 97 години компанията ни е водена от стремеж към все по-високи постижения, дух на солидарност и уважение, насърчаване на междукултурното разбирателство и обмен, идеи които същевременно изразяват идеалите на олимпийското движение. Затова съвсем естествено BMW Group последователно следва стратегия за подпомагане и сътрудничество с Международния олимпийски комитет и националните олимпийски комитети, като израз на споделени ценности и общи виждания. Радваме се, че и в България BMW вече е партньор на Българския олимпийски комитет”, коментира Александър Миланов.

BMW Group има дългогодишни традиции в подкрепа на олимпийското движение. През 1972 марката играе активна роля в Олимпийските игри в Мюнхен, домът на BMW Group. През 1996 немският премиум производител е спонсор на Олимпийските игри в Атланта и на олимпийски отбор на САЩ. В качеството си на официален партньор на Олимпийските игри Лондон 2012 BMW Group осигури 4000 автомобила, оборудвани с технологии от дългосрочната програма BMW EfficientDynamics, а също и 400 велосипеда и електрически превозни средства т.нар. pedelec. От компанията заявяват, че така са допринесли за постигане на важната за организационния комитет цел, Игрите в Лондон да се превърнат в най-устойчивите в модерната история.


Edit your submission

Topics: , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход