bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Lamborghini с двигател отпред

Италианците ще покажат прототип, готов да се бори с Ferrari F12 Berlinetta
 

Lamborghini ще представи нов концепт на автосалона в Женева, съобщиха от централата на компанията. Прототипът, определян като „най-бързото Lamborghini, създавано някога,“ ще бъде базиран на V12 двигател, а дизайнът му ще продължава започнатото от Estoque (на снимката). Според анализатори, автомобилът е подготвян като основен конкурент на Ferrari F12 Berlinetta, което означава, че ще има предно разположен двигател.

Шефът на Lamborghini Щефан Винкелман уточнява, че машината няма да бъде базирана на Aventador и ще има две врати и две седалки.

В изказването си Винкелман намеква, че главният му приоритет е да убеди ръководството на VW Group да даде зелена светлина на експерименталния кросоувър Urus. Според него  Lamborghini може да продава между 3000 и 4000 бройки годишно от модела. Цената би била „сходна с тази на Gallardo“.

Винкелман успокява, че Lamborghini ще се придържа към атмосферните двигатели, поне що се отнася до спортните автомобили.


Edit your submission

Topics: , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход