bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Audi добавя работна ръка в Некарсулм

От компанията се похвалиха с увеличено търсене на моделите A5 и A7
 

От Audi са добавили дванайсет нови работни смени в завода в Некарсулм, Германия. Причина за това е силно завишеното търсене на моделите A6 и A7, които се сглобяват във фабриката, съобщават от централата на компанията.

Допълнителната работна ръка вече е налична, като от ръководството съобщават, че благодарение на нея са били произведени 2600 автомобила повече от предварително планираното за първото тримесечие.

Въпреки добрите новини, от Audi заявиха, че икономическата обстановка „продължава да бъде трудна“ и през 2013, но сегментът на луксозните автомобили е по-гъвкав от свилия се масов сектор в Европа.

Германците се надяват да увеличат продажбите си през идните месеци, залагайки много на новото A3 и постоянно развиващата се SUV гама. Наскоро компанията обяви, че ще инвестира 11 милиарда евро до 2015 в увеличаване на производствените капацитети и разработката на нови модели.


Edit your submission

Topics: , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход