bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Mercedes с 30 нови модела до 2017

Тунинг специалистите искат да увеличат продажбите си с 50%
 

Mercedes планира да увеличи продажбите на AMG гамата с цели 50% до края на 2017, съобщиха от централата на компанията. За база са взети резултатите от 2011, когато тунинг подразделението е реализирало около 20 000 автомобила.

По време на автосалона в Женева, където компанията лансира A45 AMG, изпълнителният директор на звеното Ола Калениус обяви, че през следващите четири години екипът му има намерение да пусне на пазара 30 нови модела. Разбира се, голяма част от тях ще бъдат специални изпълнения, фейслифт модели и поръчков серии от по няколко бройки.

Във всяка една от бъдещите разработки на AMG ще бъдат комбинирани традиционни ценности с актуални решения в сегмента. Очакват се още по-мощни двигатели, повишени нива на ефективност, както и все по-разпространено задвижване на четирите колела.

През март дебютират два от новите модели. Първият от тях – A45 AMG – вече може да бъде видян в Женева, а CLA 45 AMG ще се появи в края на месеца на салона в Ню Йорк.

Базовият за AMG Mercedes A45 се задвижва от 2.0-литров турбо двигател с 360 конски сили. Той е оборудван с 4MATIC система за двойно задвижване и 7-степенна скоростна кутия с два съединителя.


Edit your submission

Topics: , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход