bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Mercedes X-Class ще излезе през 2018?

Серията ще бъде посветена на съперничеството с BMW
 

По последна информация, в централата на Mercedes текат преговори за разработката на серия базови модели, позиционирани под А-Class. Те ще носят обозначението X-Class и ще се сблъскат директно с малките модели от серията „i“ на BMW. Първият автомобил ще се появи през 2018 и ще бъде базиран на платформата нa Renault Clio. За да намалят производствените разходи, инженерите на Mercedes ще използват доста от частите на Renault-Nissan. За да са спокойни феновете, германците ще измислят уникален дизайн и „достоен“ интериор с много екстри.

Мощността ще се осигурява от 1.0 и 1.5-литрови двигатели. За да предложат достатъчна динамика, моторите ще бъдат оборудвани със система за директно впръскване и турбокомпресор.

Цените на Mercedes X-Class ще започват от малко под 20 000 евро. Впоследствие ще бъдат представени кросоувър, седан и хечбек варианти, като производството ще бъде около 100 000 – 150 000 бройки годишно.


Edit your submission

Topics: , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход