bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Nissan Juke Nismo дебютира на българския пазар

Първите десет клиенти ще получат отстъпка от 500 лева
 

На 13 март, Nissan София лансира на българския пазар Juke Nismo -  първияj модел за Европа, разработен от спортната дивизия Nissan Motorsport International. Спортният кросоувър ще бъде произведен в ограничена серия, а първите 10 български клиенти ще могат да се възползват от ценова отстъпка в размер на 500 лева, както и закупуване на лизинг без първоначална вноска.

От компанията обосновават решението си да въведат Nismo на европейския пазар първо на борда на Juke, заради пазарния успех, който компактният джип реализира още след излизането си на пазара през 2010. До момента от модела са реализирани над 380 000 бройки на европейския пазар.

В Juke Nismo всичко е променено с конкретна причина, вдъхновена от автомобилния спорт. Инженерите са разработили нови брони, по-ниски прагове, модифицирана предна решетка и нов заден спойлер – които се грижат за по-доброто сцепление. За стабилността на спортния Juke се грижат и нови джанти с увеличен диаметър и широчина на гумите.

Под предния капак е разположена модифицирана версия на 1.6-литровия двигател с директно впръскване и турбокомпресор. Мощността е увеличена на 200 к.с., а въртящият момент на 250 Nm.

 


Edit your submission

Topics: , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход