bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Семейството MINI JCW премина през България

Елитният отряд на марката участва в международна обиколка в Централна и Източна Европа
 

BMW България представи всички седем модела MINI John Cooper Works по време на събитие, което е част от международна обиколка в Централна и Източна Европа. От есента на 2012 всички модели се предлагат с ново поколение двигатели, технологии, както и автоматична скоростна кутия, което е новост за върховата гама на марката.

Последното попълнение в семейството е версията MINI JCW Paceman, който според компанията съчетава ново измерение на радостта от шофирането в компактния сегмент с концепцията Sports Activity Coupe. Подобно на останалите градски „спортисти“, JCW Paceman се задвижва от 1.6-литров турбо двигател с мощност 218 к.с. Следвайки примера на по-големия Countryman,  автомобилът се предлага серийно със системата за задвижване на четирите колела ALL4. Акцентите отново са поставени върху сниженото окачване и агресивният аеродинамичен пакет, на които могат да се насладят четирима пътници, настанени в отделни кресла.

Защитавайки името си, Paceman се справя с ускорението от 0 до 100 км/ч за 6.9 секунди, реализирайки среден разход от 7.4 л/100 км.


Edit your submission

Topics: , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход