bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

BMW разпродаде M3

Следващото поколение няма да се предлага със задвижване на четирите колела
 

Шефът на BMW M GmbH Фридрих Ницшке разкри, че актуалното поколение на M3 е било разпродадено. В интервю за Car & Driver той съобщава, че Coupe и Cabriolet моделите ще продължат да се произвеждат още около половин година, но всеки един от заплануваните автомобили вече е продаден.

Ницшке коментира, че възможността за M3 с двойно предаване е малка, защото системата би означавала големи компромиси с теглото и прецизността на управлението. Според него всеки клиент, който иска високопроизводителна машина със задвижване на четирите колела, може да поръча X5 M или X6 M.

Напълно противоположно е мнението на изпълнителния директор за възможността трицилиндров двигател да бъде вграден в някой от M автомобилите. Според него „трицилиндровите двигатели са атрактивни и мощността им може да достигне между 185 и 200 конски сили на литър работен обем.“ Това озаначава, че 1.5-литровият агрегат на концерна спокойно може да надхвърли 310 конски сили.


Edit your submission

Topics: , , , ,

Един коментар относно “BMW разпродаде M3

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2020 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход