bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Daimler потвърди за преговори с Aston Martin

Съвместна разработка на двигатели и електронни компоненти ще бъде в основата на договора
 

Говорителят на Daimler потвърди информацията, че концерна води преговори за сътрудничество с Aston Martin, пише Bloomberg. „Между двете компании има взаимно доверие и респект, но крайното решение предстои да бъде взето,“ съобщава в интервюто си Зилке Валтерс.

За подобен договор се говори от години, но последните дискусии са резултат от финансовото стабилизиране на Aston Martin. Припомняме, че през миналия месец Investindustrial придоби 37.5% от британската компания.

От централата на инвестиционния холдинг уверяват, че Daimler е предпочитан партньор, което подкрепя предварителната информация, че Investindustrial води преговори и с други компании.

Подробности около евентуалния договор не са известни. Според председателя на Борда на директорите на Investindustrial – Андреа Бономи – сътрудничеството ще се изразява в споделена разработка на двигатели и електронни компоненти. Експерти смятат, че ако това се окаже вярно, партньорството между Daimler и Aston Martin ще бъде по-скромно от предварително очакваното. Преди време се появи информация, че двете компании ще си разменят платформи в опит да разширят пазарното си влияние.


Edit your submission

Topics: , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2020 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход