bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Mercedes Citan с разочароващ резултат от Euro NCAP

Базираният на Renault Kangoo автомобил получи само 3 звезди за безопасност
 

Mercedes Citan успя да вземе само три звезди на тестовете за безопасност Euro NCAP. Автомобилът, който представлява ребрандирана версия на Renault Kangoo отнесе критика от специалистите, заради дизайна на предната броня и капака, които не осигуряват нужната защита за пешеходците.

Слаби оценки Citan получава и при анализиране на интериора. Престижната организация е преценила, че таблото е по-твърдо от оптималното и може да нанесе сериозни наранявания по главата, в случай на инцидент. Подобно отношение са получили и въздушните възглавници, които не осигуряват нужната безопасност. За ниската оценка на Citan допринася и невъзможността на пасажерската възглавница да се деактивира, което прави невъзможно монтирането на детско столче по посока на движението.

От Еuro NCAP открили и проблем с фугата между средната колонка и предната панта на плъзгащите се врати. При невнимание това може да донесе само неприятности на нечии пръсти.

http://www.youtube.com/watch?v=aWr99MfdJcc
Edit your submission

Topics: , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2020 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход