bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Шеф на Tata заплашен със затвор

Недоволен клиент потърсил местна комисия за защита на потребителите
 

Индийска комисия за защита на потребителите е повдигнала обвинение на управляващия директор на Tata Motors – Карл Слим. Ако бъде осъден, Слим е застрашен от шест месеца затвор и глоба от 185 долара, пише worldcarfans.com. Според публикацията проблемите за Слим се появили, след като недоволен клиент потърсил помощ от комисията. Индиецът твърди, че купил чисто нов Tata Nano, който впоследствие се повредил, а компанията отказала да се погрижи за гаранционния проблем.

Пред CNBC говорител на Tata Motors коментира, че юристи на компанията разглеждат случая и ще предприемат съответните мерки. В пълно противоречие с обвинението, говорителят заявява, че проблемната кола е била ремонтирана, а на собственика дори е била предложена компенсация, която той отхвърлил.

В края на април стана ясно, че индийският гигант преосмисля концепцията на Nano и ще се опита да го направи по-луксозно, за да привлече по-широк кръг от клиенти.


Edit your submission

Topics: , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2020 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход