bgonair.bg     radio.bgonair.bg     brandnew.bg     alpharadio.bg
 
 
 

Volvo навлиза в територията на Golf

Моделът ще атакува премиум отбора на Audi A3, BMW Серия 1 и Mercedes A-Class
 

Volvo ще започне работа по нов хечбек модел с размерите на Volkswagen Golf, пише американското издание Automobile Magazine. Моделът ще бъде базиран на новата компактна платформа, която шведите разработват заедно с китайската Geely, чиято собственост е Volvo. Въпреки приликите си с Golf, новият автомобил ще се цели по-високо и ще се опита да подкопае продажбите на премиум моделите Audi A3, BMW Серия 1 и Mercedes A-Class.

Междувременно стана ясно, че новата платформа ще даде началото и на базов кросоувър, който ще бъде позициониран между V40 Cross Country и по-големия XC60. Габаритите му ще бъдат съизмерими с тези на основните конкуренти Audi Q3, BMW X1 и Mercedes GLA.

Според информацията, Volvo ще разработи и Coupe версия на C60, която ще бъде базирана на SPA платформата на компанията. Засега подробности не са известни, но се предполага, че дизайнът ще бъде вдъхновен от емблематичното Volvo P1800.


Edit your submission

Topics: , , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2020 Auto On Air, Всички права запазени. Този уебсайт е създаден от
 
 

Вход